Kooristuudio So-La-Re tähistas viiendat sünnipäeva

imageKammerkoori Solare järelkasvulavaks nimetatud kooristuudio So-La-Re andis 30. septembril Rakvere Gümnaasiumi aulas sünnipäevakontserdi “See 5”. Esinesid mudilaskoor, Lastekoor ja noortekoor, neid juhatasid Ly Hiire, Elo Üleoja ja Keio Soomelt. Klaveril saatis Piret Villem.

Tervituslauluga esines kammerkoori Solare meeslauljate kvartett HaLe MaJa, kes õnnitles sel moel sünnipäevalast kogu Solare poolt. Lauluks oli Olav Ehala / Juhan Viidingu “Papa Carlo laul”, mis samuti osutas kooristuudiole kui järeltulijatele, kes jätkavad oma vanemate tööd.

Stuudios So-La-Re tegutseb praegu viis koori, kokku umbes 90 laululapsega Rakvere linnast ja selle lähiümbrusest. Kooristuudio eesmärgiks on pakkuda lastele koorilaulu kogemusi ja koolitada koorilauljate järelkasvu koolitamine. Lauluoskusi lihvitakse iganädalaselt kooristuudio proovitundides ja kaks korda aastas traditsioonilises laululaagris Kundas.

Kooristuudio laste- ja noortekoorid on esinenud väga edukalt mitmel festivalil ja konkursil nii Eestis kui välismaal, kust on toodud kuld- kui hõbemedaleid. 2018. aasta kevadel andis stuudio noortekoor muusikali „Väike õuduste pood“ kontsertettekande. Selle aasta detsembris osaleb kooristuudio Peterburi festivalil “IN ANTICIPATION OF CHRISTMAS”.

Kooristuudio SO-LA-RE dirigendid on Elo Üleoja, Ly Hiire ja Keio Soomelt, hääleseadja Leelo Talvik. Lasteaia mudilasrühmade juhendajad on Liisi Saapar ja Erika Kalamees.

 

image

Yoga: Enhancing The Art Of Bodybuilding And Supercharging Your Workouts! winstrol injection How a Tiny, Red Male Thong Changed Pro Bodybuilding Forever
© Solare 2021 | Development and design: CasperDisain